Nagyobb méretű fecskendőt hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Hobbi célra kellene egy kb fél liter űrtartalmú fecskendő,olyan mint egy nagyobb injekciós tű.az sem baj ha olaj álló! hol lehet ilyesmit kapni? esetleg web árúház?nov. 12. 20:43
1/9 anonim válasza:
Barkács boltba nézzél be. Tanácsot bíztos tudnak adni.
2/9 anonim válasza:
Orvosi segéd eszközök boltjában is lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
#2 nem orvosi célra kell, nehezen hozzáférhető helyről kellene olajat kiszívni.
nov. 12. 20:59
4/9 anonim válasza:
Ilyenhez nem kell fecskendő, elég ha van egy "kézi olajszivattyú" vagy egy "borátfejtő pumpa" aminek a vége odafér a helyhez ahonnan ki akarod szívni az olajat.
Csak példának a kettőről link:
etid=pla-2364594938801&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlsy5BhDeARIsABRc6ZtxFHaHv3UlYcJHofGnTCxC_n4RIqZI09XeBdoxJZOQk7uGI-RriFoaAt1GEALw_wcB
De ugyanígy jó lehet ez is:
Gondolom ilyenre gondoltál:
5/9 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mire kell, a barkácsoltokban drágán hitványat kapsz csak. Orvosi célra nem adnak ócska fecskendőt, meg legalább a gyógyszertárost is felvidítja, amikor közlöd vele, hogy egy kiló kokaint fogsz beadni vele.
6/9 anonim válasza:
Egyébként nem is a fecskendő beszerzése lesz nehéz, hanem a vastag tompa végű tűé. Azt tudtommal állatgyógyászati boltokban lehet beszerezni. De! Sokkal jobban jársz, ha egy vékony és hosszú gumicsövet teszel a fecskendő végére. Jobban leér az aljára és én tudom, hogy milyen az, amikor a tű beesik a tartály aljába.
7/9 anonim válasza:
Én patikában vettem. Igaz csak 250 ml-s. De valszeg van nagyobb is.
Ilyen nagy méretű fecskendőket sokat használnak pl gyomorszondán keresztül táplált betegek "etetéséhez" és hasonlók miatt. Kérdezd meg a patikában nyugodtan.
Amúgy én is olajhoz vettem :D
9/9 A kérdező kommentje:
#4 nagyon jó linkeket küldtél köszi
nov. 13. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!