Co2 hegesztésnél mitől lehet hogy nem ég be rendesen a varrat és ilyen "púpos" lesz a heg?
Figyelt kérdés
én eddig ugyanezzel a géppel csak porbeles huzallal dolgoztam, úgy tökéletesen beégett, szép sima lett a varrat, de most kaptam egy co2 palackot és próbálgatom, de valamitől nem lesz jó a végeredmény. az a baj, hogy pontosan nem tudom hogy kéne kinéznie a varratnak, de ha minimumra veszem az előtolást, akkor is olyan mintha túl sok huzalt adagolna. próbálgattam mindent, áramot is, feszültséget is tekergettem, de sehogy nem jön össze. mi lehet a gond? (gáz nyitva, co2 huzal van benne, a test jó, a reduktor szerint is mindent jó a gázzal, a polaritás is jó, mást hibalehetőséget nem tudok) és ipotools mig160er gép ha számít valamitnov. 9. 15:16
1/2 anonim válasza:
Hézagot kell hagyni, vagy magasabb feszültséget állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!