Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mobil garázs, vagy te általad...

Mobil garázs, vagy te általad készített garázs. Melyik éri még jobban?

Figyelt kérdés
Nyilván olcsóbban jön ki az ember ha maga építi, de mennyivel olcsóbb an? Pl 300 ezer ft os garazsnál ha 250 ből epitened meg akkor lehet megéri a a mobil garázs.
ma 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az idő is pénz !
ma 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ; miben méred azt hogy jobban megéri? Mert én pl. nemcsak abban hogy mennyi pénzből lett meg, hanem abban is hogy hosszabb távon hogyan szolgáll ki az a garázs/tároló.

Milyen szerkezetű mobilgarázsban gondolkodsz? Mert ugye nem mindegy hogy zártszelvénykeretes, hidegen hajlított szögvas vázas, esetleg faszerkezetű. Meg nem mindegy hogy milyen sűrűn vannak a tartóelemek, ergó hány kiló vas van benne.

Meg aztán mekkora garázsról van szó. Mert szerintem 250ezerér talán egy 3x5-öset ha kapsz, legsilányabb, legvékonyabb anyagokból építve. Amúgy a mobilgarázsokkal egy baj van: maga a szerkezet, pl. egy vasváz meg a belemezelés viszonylag olcsó. De ez mégse olyan mintha rendes falai lennének - ahogyan megszoktuk ezt egy épülettől. Én emiatt tégla garázs párti vagyok. Ha a mobilgarázst később leburkolod kívül-belül, a végére szerintem pénzbe ugyanott vagy mintha téglából csináltad volna.

Saját építésnél az is játszik, milyen anyagaid vannak elfekvőben otthon. Vasanyag, fagerenda, tetőfelújításból lemezmaradék, bontott cserép,bontott tégla stb.

ma 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Mobil garázshoz hasonlót akarnék.
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!