Mobil garázs, vagy te általad készített garázs. Melyik éri még jobban?
Ez sokmindentől függ; miben méred azt hogy jobban megéri? Mert én pl. nemcsak abban hogy mennyi pénzből lett meg, hanem abban is hogy hosszabb távon hogyan szolgáll ki az a garázs/tároló.
Milyen szerkezetű mobilgarázsban gondolkodsz? Mert ugye nem mindegy hogy zártszelvénykeretes, hidegen hajlított szögvas vázas, esetleg faszerkezetű. Meg nem mindegy hogy milyen sűrűn vannak a tartóelemek, ergó hány kiló vas van benne.
Meg aztán mekkora garázsról van szó. Mert szerintem 250ezerér talán egy 3x5-öset ha kapsz, legsilányabb, legvékonyabb anyagokból építve. Amúgy a mobilgarázsokkal egy baj van: maga a szerkezet, pl. egy vasváz meg a belemezelés viszonylag olcsó. De ez mégse olyan mintha rendes falai lennének - ahogyan megszoktuk ezt egy épülettől. Én emiatt tégla garázs párti vagyok. Ha a mobilgarázst később leburkolod kívül-belül, a végére szerintem pénzbe ugyanott vagy mintha téglából csináltad volna.
Saját építésnél az is játszik, milyen anyagaid vannak elfekvőben otthon. Vasanyag, fagerenda, tetőfelújításból lemezmaradék, bontott cserép,bontott tégla stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!