Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Gázkazánnál ionizációs érzékel...

Gázkazánnál ionizációs érzékelő probléma?

Figyelt kérdés
Kombi kazán (Demrad Aden), ráadja a gyújtást, ég egy keveset, utána kialszik, ismét adja a gyújtást, és így megy a körforgás. Az ionizációs érzékelővel lehet probléma? Kiszedtem, megkapargattam késsel a teljes rudat (nem volt csiszolópapírom sem másom kéznél sajnos), viszont nem változott a helyzet, pedig nics rajta szennyeződés. Egyéb kábelek rendben vannak, minden rendesen be van kötve a panelra, nincs elszakadva semmi. A visszajelző panelen nincs jelzés, hogy gond lenne. Van olyan, hogy elöregszik ez az érzékelő, vagy nem csiszoltam meg eléggé? Más ötletem nincs, hogy mi lehet a baja. Valamikor tovább ég a láng, valamikor másodperceken belül kialszik, csak az érzékelő problémájára tudok gondolni. Max még a panelom lehet valami, de az nem tűnik reálisnak valahogy
tegnap 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
CSerélni kell,nem érzékeli a lángot.
tegnap 21:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez volt a tippem nekem is. De hogy romolat el egy ilyen eszköz? másmint fizikailag/kémiailag
tegnap 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!