Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol van olyan bolt ahol a...

Hol van olyan bolt ahol a lázmérőbe kapok gombelemet és 1 db-ot is lehet vásárolni személyesen?

Figyelt kérdés
Soha az életbe nem kellett gombelem eddig nekem semmibe. Eddig a kínai üzletben néztem, ott 10 db-os csomagolás van és nem bontják meg. Nem veszek feleslegesen 9 db elemet ha nincs rá szükségem. Webshopból nem rendelek, mert látom, hogy a postázás annyiba kerül, hogy abból új lázmérőt tudok venni. Hol szoktatok ilyesmit venni?

okt. 25. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kínai, media markt, vagy gyógynövényesben. Nekem 3 havonta kell gombelem, mindig a kínaiban veszem, nem értem hogy nem bontják meg. Hát minek nekem 10 db elem? 😂

Gyógynövényesben próbáld meg ha van cukormero/vérnyomás meroje akkor elem is lesz nekik.

okt. 25. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Órásoknál is mindig van, bár lehet, a kínai 10 db-os olcsóbb, de ez meg tovább tart :)
okt. 25. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyi kisboltban veszem, van mindenféle. Nincs kipakolva, kérni kell.
okt. 25. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesco, Auchan, Interspar. De annyiért megveszed a kínai 10-es pakkot. Igaz az hamarabb kimerül, de összességében a 10 db tovább tart mint a Tescos 1 db, szóval ha nem baj hogy gyakrabban kell cserélni, inkább a kínait válaszd.
okt. 25. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
1 et nem mindig adnak,de2 már igen.
okt. 25. 21:20
 6/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Gyakran még a Penny, Lidl, Aldi és társaiban is van.
okt. 25. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Még a szexshopban is lehet kapni. Sok sarki bolt is árul. Mezőgazdasági boltokban is láttam már, nagyobb boltok is szoktak tartani. Könnyebb lenne össze írni, hogy hol kizárt dolog, hogy legyen.
okt. 25. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kikben vettem legutóbb.
okt. 25. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
tescoban lehet párosával kapni. Nem drága.
okt. 26. 04:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma a Lidlben és a DM-ben próbáltam, de nem volt. Jövőhét elején a Tescot vagy az Interspart próbálom, remélem lesz. Jó nektek, hogy ilyen egyszerű a beszerzése, bár én is ilyen könnyen megtalálnám.
okt. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!