Hol van olyan bolt ahol a lázmérőbe kapok gombelemet és 1 db-ot is lehet vásárolni személyesen?
Figyelt kérdés
Soha az életbe nem kellett gombelem eddig nekem semmibe. Eddig a kínai üzletben néztem, ott 10 db-os csomagolás van és nem bontják meg. Nem veszek feleslegesen 9 db elemet ha nincs rá szükségem. Webshopból nem rendelek, mert látom, hogy a postázás annyiba kerül, hogy abból új lázmérőt tudok venni. Hol szoktatok ilyesmit venni?okt. 25. 20:17
1/11 anonim válasza:
Kínai, media markt, vagy gyógynövényesben. Nekem 3 havonta kell gombelem, mindig a kínaiban veszem, nem értem hogy nem bontják meg. Hát minek nekem 10 db elem? 😂
Gyógynövényesben próbáld meg ha van cukormero/vérnyomás meroje akkor elem is lesz nekik.
2/11 anonim válasza:
Órásoknál is mindig van, bár lehet, a kínai 10 db-os olcsóbb, de ez meg tovább tart :)
3/11 anonim válasza:
Én a helyi kisboltban veszem, van mindenféle. Nincs kipakolva, kérni kell.
4/11 anonim válasza:
Tesco, Auchan, Interspar. De annyiért megveszed a kínai 10-es pakkot. Igaz az hamarabb kimerül, de összességében a 10 db tovább tart mint a Tescos 1 db, szóval ha nem baj hogy gyakrabban kell cserélni, inkább a kínait válaszd.
6/11 Koplárovics Béci válasza:
Gyakran még a Penny, Lidl, Aldi és társaiban is van.
7/11 anonim válasza:
Még a szexshopban is lehet kapni. Sok sarki bolt is árul. Mezőgazdasági boltokban is láttam már, nagyobb boltok is szoktak tartani. Könnyebb lenne össze írni, hogy hol kizárt dolog, hogy legyen.
9/11 anonim válasza:
tescoban lehet párosával kapni. Nem drága.
10/11 A kérdező kommentje:
Ma a Lidlben és a DM-ben próbáltam, de nem volt. Jövőhét elején a Tescot vagy az Interspart próbálom, remélem lesz. Jó nektek, hogy ilyen egyszerű a beszerzése, bár én is ilyen könnyen megtalálnám.
okt. 26. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!