Miből a legegyszerűbb emberi testet formázni halloweenre? Ne legyen nagy súlya és annyira drága se :)
Figyelt kérdés
okt. 25. 13:43
11/15 A kérdező kommentje:
Keresztet nem volt nehéz megcsinálni. A maszk már évek óta megvolt aliról vagy ebay-ről. A testet tömör kábelekből gyorskötözőztem össze, ez volt itthon. Kezekre rongyot csavartam, testre rossz lepedőt. Átfújt feketére, csavaroztam rá cipőt, áttekertem lánccal. A kezeket kartonból csináltam, duplán kivágtam, tesa szallaggal összetekertem, hogy a két lap közé becsússzon a kilógó kábel és legyen tartása. Igazából ennyi, kb 4 óra munka. 😅 Világítani nem világít, de majd lehet veszek alá elemes mécseseket.
okt. 27. 09:56
13/15 A kérdező kommentje:
Sima gumi szerű maszk.
okt. 27. 19:30
14/15 anonim válasza:
Köszi! Ez tényleg nagyon baro! 😃
Jövőre megcsinalom, bár lehet még idén neki látok 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!