Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi az a folyékony kesztyű?

Mi az a folyékony kesztyű?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi az a folyékony kesztyű? Használt valaki már ilyet?

Ha jól értem, felkenés után megszárad, és egy film réteget képez... ezt a végén egyben lehet lehúzni?

#allergia #olaj #kézkrém #munkavédelem #folyékony kesztyű #kézvédelem
szept. 30. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Vékony réteget képez a bőrön amikor kezet mosol az olajos szennyeződést könnyen letudod mosni a kezedről (víz oldja, nem tudod egybe lehúzni ). Szerelésnél szoktam használni szerintem jó dolog.

PR88-at szoktam használni.

szept. 30. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Most olajos környezetben használható (dettó PR88) van itthon, de amikor nagyon sokat nyúlkáltam vizes vegyszerekben, arra is lehetett megfelelőt kapni.

Tényleg jó cuccok, sokkal könnyebb kimosakodni munka után.

szept. 30. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehúzni lehet, kézmosás során jön le.

Nyilván nem pótolja a vastag gumikesztyűt, de szerelés festés után könnyebb a kézmosás.

szept. 30. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Tehát víz oldja?

Hol lehet itthon ilyen PR88-at venni?

Kipróbálnám szivesen.. :)

szept. 30. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó cucc, megakadályozza, hogy a finom kosz vagy olaj a bőrödbe szivárogjon. Szappannal le lehet mosni. Mechanikus védelmet viszont nem ad.
okt. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!