Hogyan oldjam meg? Ajtóra szerelhető zár
Még a szüleimmel élek, visszatérő probléma az, hogy ha nem vagyok itthon a hugaim szétszedik a dolgaim a szobámban, amit már megelégeltem.
Zárat szeretnék felszerelni, hogy ha nem vagyok itthon, ne tudjanak bejönni.
De nem tudom, hogy hogy kezdjek hozzá, milyen néven keressem a boltokban, melyik lenne kézenfekvő.
Kérhetnék tippeket légyszi?
Ajtód nyilván van, ha ajtóra szerelhető zárat szeretnél.
Az ajtókon pedig szokott lenni valamilyen zár, a legtöbb helyen nem csak egy ráakasztott madzaggal húzzák be.
Ez a mostani zár nem működik, vagy mi? Ebben az esetben kiszereled, és viszed magaddal a zárszaküzletbe.
Így látatlanban mi nem tudhatjuk, hogy milyen fajtát lehet a helyébe beszerelni.
Miért válaszolsz, ha ennyire lekezelő vagy??
Lakatpántot szereltem fel végül, nem túl esztétikus, de legalább hatásos.
4
Azért válaszoltam b+, hogy kiszedjem belőled, hogy mit szeretnél tudni, ha már magadtól nem tudtál értelmesen kérdezni. Mivel ha nem árulod el, mi a kiindulási helyzet (milyen ajtó, milyen zár van jelenleg, stb.), akkor egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy hogyan tovább.
Látod, ezt nem csak én gondolom így, hogy nem volt értelmes a kérdésed, hiszen egyetlen olyan választ se kaptál, amiben konkrét dolgot ajánlanak.
És mivel én egy normális kérdésre normális és hasznos választ tudnék adni, és mindent teljesen ingyen, ezért fenntartom magamnak a jogot, hogy legalább szórakozzak és szórakoztassak másokat a válasz stílusával, ha már a kérdést is nekem kell kiimádkozni belőled.
De még most is csak a lepontozásig jutottál, ahelyett, hogy segítettél volna nekünk egy jobb megoldást ajánlani a te számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!