Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan oldjam meg? Ajtóra...

Kerdesekkel teli kérdése:

Hogyan oldjam meg? Ajtóra szerelhető zár

Figyelt kérdés

Még a szüleimmel élek, visszatérő probléma az, hogy ha nem vagyok itthon a hugaim szétszedik a dolgaim a szobámban, amit már megelégeltem.

Zárat szeretnék felszerelni, hogy ha nem vagyok itthon, ne tudjanak bejönni.

De nem tudom, hogy hogy kezdjek hozzá, milyen néven keressem a boltokban, melyik lenne kézenfekvő.

Kérhetnék tippeket légyszi?

aug. 13. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ajtó van, milyen zár van benne? Annak a mèretei alapján kell másikat nèzni.
aug. 13. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így inkább ne fogj hozzá, hanem valami szakit kérj meg hogy csinálja meg neked.
aug. 13. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Ajtód nyilván van, ha ajtóra szerelhető zárat szeretnél.

Az ajtókon pedig szokott lenni valamilyen zár, a legtöbb helyen nem csak egy ráakasztott madzaggal húzzák be.

Ez a mostani zár nem működik, vagy mi? Ebben az esetben kiszereled, és viszed magaddal a zárszaküzletbe.

Így látatlanban mi nem tudhatjuk, hogy milyen fajtát lehet a helyébe beszerelni.

aug. 14. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Miért válaszolsz, ha ennyire lekezelő vagy??

Lakatpántot szereltem fel végül, nem túl esztétikus, de legalább hatásos.

aug. 15. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Azért válaszoltam b+, hogy kiszedjem belőled, hogy mit szeretnél tudni, ha már magadtól nem tudtál értelmesen kérdezni. Mivel ha nem árulod el, mi a kiindulási helyzet (milyen ajtó, milyen zár van jelenleg, stb.), akkor egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy hogyan tovább.

Látod, ezt nem csak én gondolom így, hogy nem volt értelmes a kérdésed, hiszen egyetlen olyan választ se kaptál, amiben konkrét dolgot ajánlanak.

És mivel én egy normális kérdésre normális és hasznos választ tudnék adni, és mindent teljesen ingyen, ezért fenntartom magamnak a jogot, hogy legalább szórakozzak és szórakoztassak másokat a válasz stílusával, ha már a kérdést is nekem kell kiimádkozni belőled.

De még most is csak a lepontozásig jutottál, ahelyett, hogy segítettél volna nekünk egy jobb megoldást ajánlani a te számodra.

aug. 16. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!