Miért nem tudom becsukni az ajtót (kilinccsel) zárcsere után?
Figyelt kérdés
Le kellett cserélnem egy cilinderes váltós bevésőzárat (Elzett), teljesen ugyanakkora méretre mint előző volt. De amikor simán kilinccsel beakarom csukni az ajtót, a csapdanyelv kiugrik. Mitől lehet ez? Már mindenhogyan próbáltam ami eszembe jutott, de nem jöttem rá. Előre is köszi a tippeket!aug. 12. 10:44
1/6 anonim válasza:
Talán meg kellene fordítani a nyelvet.Rossz irányban van.
2/6 anonim válasza:
Szedd szét, és kezdd előlről. Valamit rosszul raktál össze, pl amit az 1-es írt.
3/6 anonim válasza:
A nyelve lehet nem egyforma típus, így a hozzá adott lemez ellendarabot is cseréld ki,mert az illeszkedik csak hozzá.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a csapdanyelv pozíciója picit más, így az ellendarabba nem tud benyúlni. Ilyenkor az ellendarabot meg kell reszelni egy picit. Néhány tized mm is tud ilyen gondot okozni...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, csapdanyelvet megfordítottam már amikor beraktam, :) az ellendarabot igyekszem megreszelni ha nincs más akkor azt cserélem. De tényleg a zár kb majdnem milliméterre ugyanaz ezért vagyok értetlen az egésszel kapcsolatban én is.
aug. 13. 06:24
6/6 A kérdező kommentje:
A reszelés segitett! Köszönöm szépén😀
aug. 13. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!