Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyi idő alatt csinálnál...

Mennyi idő alatt csinálnál meg egy ilyet?

Figyelt kérdés

6*5*2(H*Sz*M) lemezgarázs hegesztése, 40*40 zártszelvénnyből.

Csak a hegesztés, tehát már le/be van vágva minden méretre, csak hegeszteni kell.

Értelemszerűen nem csak egy keret lenne, hanem másfél méterenként kerülne merevítő szintén szelvényből vagy laposvas, esetleg szögvas.

Van segítség, profi gép és fogók, mágnesek.

Köszi, ha válaszolsz érdemben.

aug. 10. 13:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Nyilván 6m*5m*2m a garázs mérete, tehát méterről van szó.
aug. 10. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak hegeszteni kell, fél nap alatt megvan kb.
aug. 10. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel életemben nem hegesztettem még, először pár órát gyakorolnom kellene, aztán meg már lehetne csinálni persze normálisan. Nekem 2 nap lenne még segítséggel is legalább. :)
aug. 10. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem azért eléggé kérdéses, hogy ha valaki, aki nem ért hozzá ledarabolja előre a vasat, akkor vajon mennyit kell majd a hegesztőnek utána javítani a munkadarabokon, meg okoskodni.

Na meg mit is kell pontosan csinálni, az alapon hogyan lesz rögzítve, azzal mennyi meló van, hány és milyen gerenda, oszlop stb az igény, ajtó hogyan lenne stb.

ELsőre azt mondanám, hogy egy jó hegesztőnek 2 nap, ha valami komolyabb szerkezet.

aug. 10. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyasmit akar a kérdező szerintem, amilyent ezek csináltak. A tető esetleg lehet félnyereg ha trapézlemez lesz rajta.

https://www.youtube.com/watch?v=aK7Xjr1Vxyk

aug. 10. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Max egy nap.
aug. 11. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A videós linket külön.
aug. 11. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!