Milyen kerítésfestéket ajánlotok? Az igényeim: enyhén rozsdás felületre felvihető, alapozó és fedő egyben, selyemfényű fekete, plusz(!) ennek a bronz antikolója is kellene. Kovácsoltvas jellegű kerítésre.
Figyelt kérdés
aug. 5. 14:26
3/7 anonim válasza:
Nyilván hammerite de nem olcsó.
Jobban jársz egy Rozsdaoldóval és utána festeni normál zománc festékkel.
4/7 anonim válasza:
Csakis Hammerite,enyhén rozsdás felületre ajánljàk.
5/7 anonim válasza:
A Hammeritének is megvan a rétegrendje. Van rozsdátlanítója, és alapozója is, csak a média nem mutogatja. Festőként mondom hogy egy sz..r. corror rapid, vagy amiket az 1/4bejegyzésben írtam. Ne higyjetek a hülye reklámoknak.
6/7 A kérdező kommentje:
Dunaplasztot vettem és ugyanolyan típusú (másik márkájú) ezüsttel antikolom. A tanulság, hogy egy megyeszékhelyen, és igazából neten sem találni KIMONDOTTAN antikoló festéket, kis kiszerelésben. Egyetlen oldalon találtam horror pénzért. Tehát a kovácsoltvas(jellegű) kerítést amikor antikolják - tudjátok sokszor lehet látni, hogy az élekre visznek fel kopottas hatást keltő bronzot, vagy ezüstöt - azt is "normál" festékkel teszik, csak metálos színben. (?)
aug. 7. 10:08
7/7 anonim válasza:
Az egokorr nak van olyasmi amit keresel. Vannak benne ezüstös fémpigmentek. Ha süti a nap, csillog, fémes hatás. Grafit ezüst vagy grafit szürke. Rugalmas mikor megköt. Szép. Dekoratív külsőt kölcsönöz a fémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!