Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Valós ez, van ilyen jó találmá...

Valós ez, van ilyen jó találmány, tényleg ilyen hasznos ez a paszta, ragasztó? Nagyobb barkácsboltban is kapható ilyen?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 4. 05:24
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Ez is kamu, mint a pillanatragasztó, ami legfeljebb az ujjadat ragasztja össze. Nekem még soka nem sikerült vele tartós ragasztás.
aug. 4. 06:02
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Dehogyis. Kamu. Lehet, hogy összetapasztja a dolgokat, de erőhatást tuti nem bír ki.
aug. 4. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Oltári nagy átverés ez.
aug. 4. 07:10
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Vannak nagyon erős ragasztók. Pótoltam acèlt folyèkony fèmmel, de húztunk be alagutkemencèbe acèllemezt ragasztószalaggal. Javítottunk vízhűtèses puttony falat ragasztóval.

Vannak nagyon jó ragasztók, ès sokfèle kivitelben. De nagyon sok a specifikus kivitel is. Nem annyira univerzális, fontos az erőhatás iránya, felületek minősège, anyaga.

Nem biztos, hogy a linkelt ragasztó szar, de az sem úgy jó

mindenre. Van kínából rendelt cipőragasztóm, ami eddig a jónak bizonyult sokmindenhez.

aug. 4. 07:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis.
aug. 4. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Folyékony fémnek hívják. Két komponensű ragasztó. Valóban nagyon erős, de fontos, hogy tudjon tapadni is, különben le tud ugorni a felületről.

A videóban lévő dolgok reálisak. Nem gyúlékony, bírja a csiszolást és ütést is. Ebben nincs semmi extra.

Nem tudom miért gondolja bárki is kami. A videóban nem volt semmi extra dolog, csak pár lukat tömtek be vele ahol folyt a víz kb.

aug. 4. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
aug. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!