Dömötör LUX WC tartály miért párásodik?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve megvan a tartály, eddig hibátlanul üzemel, viszont ma le kellett szerelnem bizonyos okok miatt. Ha már leszedtem gondoltam kitakarítom, vízkőmentesítem stb. Összeraktam, és miután visszatettem, és feltöltötte magát vízzel elkezdett kívülről párásodni, annyira hogy csöpög is róla alul. Eddig az 5 év alatt egyszer sem volt ilyen, tehát valami lett vele amikor szétszedtem. Belül a hungarocellhez nem nyúltam, ami ugye arra szolgál, hogy megakadályozza a párakicsapódást. Arra tippelek, hogy a hungarocell mögé valamiért bemegy mostmár a víz és ezért van kicsapódás..Eddig miért nem ment be és hogy tudom ezt javítani?júl. 16. 23:17
1/5 anonim válasza:
Ilyen kánikulában forró vízzel töltsd fel, akkor nem párásodik. A hidegvíz miatt ilyen. 😀
2/5 anonim válasza:
Eső cseppek csapódnak ki rajta. A hideg felületen pára képződik, főleg ha magas a levegő páratartama és nagy a hőkülömbség. Majd ha nem lesz ilyen meleg akkor nem lesz pára rajta.
3/5 anonim válasza:
A hungarocell hangcsillapítást ad. Igaz vèd a pára miatt is.
De ha kivetted, vagy megmarattad, akkor most mögè megy a víz gyorsan.
4/5 anonim válasza:
Nekem sima Dömötör van és soha nem párásodott.
5/5 anonim válasza:
Hajszárítóval megszárítható ha csak ez kell a boldogsághoz. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!