Miért esik le pár perc csiszolás után a háromszög alakú csiszolópapír az excenter csiszológépről? Rossz minőségű a papír?
Figyelt kérdés
A csiszolófelülete a papírnak még meg sem kopott, nem lett elhasználva, amikor a papír már leesik a gépről.
Megnéztem, ennek az az oka, hogy a papír feltapadós oldalán lévő bolyhok teljesen elkoptak, leszakadtak, amik a csiszolópapírt a gép tépőzáras felületéhez rögzítik.
A papír lesz a rossz minőségű, hogy nem bírják ezek a tapadóbolyhok elég sokáig?
A géphez adott gyári csiszolópapírokról van szó, tuti a géphez valóak.
júl. 15. 20:59
1/4 anonim válasza:
Háromszög alakú, akkor nem hiszem, hogy excentercsiszoló.
Rezgőcsiszoló lehet, az kb semmire nem jó.
2/4 anonim válasza:
Cserélned kell a csiszolófejet-talpat.
3/4 anonim válasza:
A hátlap a ludas.
Mi váltottunk magasabb minőségű papírra, utána nem volt már vele gond.
Nem tudom milyen márka, amit használsz, de jellemzően a gyári papírok semmire nem jók.
4/4 anonim válasza:
Nekem a fejet kellett háromszor cserélnem, és pénzben kijött belőle maga a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!