Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kihajtott menetet hogy lehet...

Kihajtott menetet hogy lehet kicsavarozni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire értelmes a kérdés, van egy belül hexagon (?) formájú kis csavar, ami tartja a törülköző tartót. De kihajtottam a menetét és így nem tudom levenni.
jún. 16. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy csavar van? Bírsz képet küldeni?
jún. 16. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, hogy megszakadt a menet, nem jön ki a csavar? Vagy a feje kopott el, azért nem lehet kitekerni? Ki kell fúrni, aztán cserélni, vagy új menetet vágni
jún. 16. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy dűbelben van benne és csak forog ahelyett, hogy kijönne? Egy kép tényleg jó volna.
jún. 16. 20:14
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Nem tudom így látszik-e. Ezt kellene kihajtani ahhoz, hogy letudjam venni. Ami a borítás alatt van csavar, azzal nincs gond.

jún. 16. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Imbusz, balra kitekered és felfelé fordítva leveszed a tartót, lehet kicsit be van gyógyulva, de nem bonyolult.
jún. 16. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen azzal próbáltam, csak a megfelelő méretű kulccsal se sikerül. Szorul utána meg ugrik egyet.
jún. 16. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van fújd meg valami kenő spray el. De ha ugrik akkor már necces.

Ajtó kilincsnél szoktam ilyenkor egy lapos csavarhúzóval ami passzol, esetleg kicsit nagyobb és belekalapálod, végső esetben fúrd le.

jún. 16. 21:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom!
jún. 16. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült kihajtani kenő sprayel, köszönöm!
jún. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!