Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A tig/mig/co hegesztokben hol...

A tig/mig/co hegesztokben hol lehet feltoltetni a gazt, es mennyibe kerul?

Figyelt kérdés
jún. 13. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Tádáááá:

[link]

Mivel még az sem tudjuk melyik országrészben leledzel, senki sem fog konkrét telepet ajánlani.

De ha megadod, biztos valakik kiguglizza neked.

Ha meg nem akarsz ilyen boszorkányos modern eszközökhöz folyamodni, akkor keresd meg a legközelebbi hegesztéstechnikai üzletet, és vagy elintézik, vagy ellátnak tanáccsal.

jún. 13. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
CO-val nem szokás hegeszteni...
jún. 13. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
de co2-vel sem.
jún. 13. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a szén-dioxid palackomat egy tűzoltókészülékeket karbantartó vállalkozóval töltettem meg egyszer, de már közel 10 éve is olcsóbb volt cserélni, mert 900Ft körül volt egy kiló gáztöltet. Viszont a saját palack cseréjének lehetőségét tavaly elvették a gázforgalmazók, hiába érvényes nyomáspróbás a palack, hivatalos gázlerakatban csak bérleti szerződéssel hajlandóak már adni töltött palackot, az üres helyett.

Esetleg meglehet próbálni az alábbi oldalt, de nekem fura, hogy semmi infó arról kinek a palackját cserélik (Messer, Linde), és persze, hogy rendes nyomáspróbázottat kapok-e, nem valami kintről behozott hulladékot, amit sumákban töltögetnek?

[link]

jún. 14. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Mily meglepö, magyarországon megint csak a mutyi, meg kartell.

Németeknél elvileg az obi meg úgy általában a barkácsáruházak töltenek, csak legyen a palacknak érvénye a TÜV-je.

jún. 14. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!