Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet szétszedni a...

Hogyan lehet szétszedni a villanykörtét anélkül, hogy eltörne?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam gumikesztyűvel, azzal nem csúszik, de nem adja meg magát, akámilyen nagy erővel próbálom szétcsavarni. Van valami trükk? Esetleg tegyem forró víz alá? Számít hogy kiégett-e már? Ha nem kiégettet szedek szét nem robban ugye?
2010. okt. 30. 11:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
nézd én egy 15 éves gyerek vagyok szóval lehet hogy ez égés neked de én a pont érintkezőt az alján lecsiszoltam csiszoló papírral majd kis szeggel kiszúrtam de volt olyan hogy forrasztó pákával szintén az alsó pontot szét forrasztottam de volt olyan hogy egyszer a bórát törtem szét más szór az alját szettem le kis fogóval minta a filmben és így csináltam egyet de minden esetben figyelj oda arra hogy mindig ki éget égővel csináld egyébként nincs megkülönböztetve az izzók külön országokra
2011. jan. 5. 20:44
 12/15 A kérdező kommentje:
már találtam jobb módszert köszönöm
2011. jan. 6. 09:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugye nem robbantó gyujtónak kell?
2011. jan. 6. 10:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, de ha kérdésed van, akkor azt egy új kérdésként tedd fel, mert ide válaszokat kell írni a szabályzat szerint, köszönöm
2011. jan. 6. 11:53
 15/15 anonim válasza:

ebben leírja,és mindent amire szükséged van,egészségedre:)

http://www.youtube.com/watch?v=wmixODIvAtM

2011. jan. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!