Tömör tégla falat fúrnék Mapestop injektáláshoz 12cm-enként 12mm átmérővel. 1. A téglák közepét (függőlegesen) vagy a köztük lévő habarcsot fúrjam? 2. Fúrókalapács módban vagy ütés nélkül fúrjam? 3. Vízszintesen vagy befele lejtsen kicsit?
Figyelt kérdés
Haszontalannak tekintem azokat a válaszokat, amik szakemberhez fordulást javasolnak.máj. 9. 09:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem az lesz a legjobb, ha felhívod a Mapei-t.
Nekem is segítettek már.
2/4 anonim válasza:
Csak keress rá, ennyire egyszerű.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2. hozzászóló, megnéztem a videót, ez alapján a válaszok:
1. A téglák közötti habarcs fúrandó, nem a téglák.
2. Számomra nem derült ki, hogy lehet-e fúrókalapács módban fúrni, de jelentéktelenné vált a kérdés, mert a habarcs fúrásánál nincs nagy motiváció fúrókalapács üzemmódot használni.
3. A furatok vízszintesek.
máj. 9. 11:37
4/4 anonim válasza:
Téglát se feltétlen kell ütve fúrni ilyen kis átmérőnél.
Amúgy ezek az injektálásos szigetelések semmire se jók, pár év múlva kezdheted újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!