Hyundai HYD-122 3,6V-Li akkus csavarozó?
Sziasztok, mennyire jó választás egy ilyen 5000 ft.-os termék néhai kizárólag összecsavarozásra, (már kész előfuratokba).
Nyilván csodát nem várok ennyi pénzért; szerintem maga a bit készlet többe kerülne amit adnak hozzá; tehát ár értékarányban nagyon jónak tűnik.
De ha megveszem és 4-5 csavar behajtást nem él túl akkor pénzkidobás. :D
Nagyon gagyi cucc?
Köszi előre is ha válaszoltok.
Ezeknek az a nagy hibája, hogy valami nagyon gagyi cellát tesznek bele, hogy olcsó legyen. Gondolj bele, egy 3000 mah-s Samsung ipari cella kb 3000 forint. Ez már majdnem a komplett gép ára. Nos hát azt garantálom, hogy nem ilyen van benne. Bár ha meghal az akksi 3 ezer forintból fel lehet újítani és egy Samsung cella azért más kategória.
A nyomatékával nincsen baj, mert a fordulatszáma le van csökkentve kb 200-ra és nem elktronikusan, hanem fogaskerekekkel, ami adja a nyomatékot.
Én pl piacon, lomisoktól vettem egy ilyet 500 forintért. Valami nevenincs márka. Az akksija természetesen teljesen halott volt. Kicseréltem egy laptopból bontott 2800 mah-s Samsung cellára és azóta is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!