Mi a baja ennek a dekopir fürésznek?
Vagy a fűrészlap befogása nem megfelelő, lazítsd ki a csavarokat, tedd a lapot a vezető résbe és akkor szorítsd meg a csavarokat.
Vagy a fűrészlap eleve elferdült (kicsi a valószínűsége).
Vagy a talp van rosszul pozicionálva és nem pontosan párhuzamos a gép hossztengelyével (feltehetően ez is állítási kérdés).
"befogólya"
Az :D
Kérdező szokd meg. Ilyen gépek ennyit tudnak. Nem kell tőlük csodát várni. Ha profi munkát szeretnél végezni, akkor olyan gépet kell venni, nem hobbi szarokkal vacakolni.
Mi a profi?
Ezen túl vagyok. Nem értem hogy a tokmányból a tengely sem egyenesen jön ki. Ez hogy lehetséges?
Ezzel kezdtem. Aztán rájöttem hogy ezt nem lehet. Mert a talpat csak dönteni lehet. Oldalirányba nem lehet mozditani.
Gondoltam mielőtt szétszedem megkerdezem, hátha tudja valaki higy higyan kell hozzáfogni.
A barkácsáruházi, lidlös, stb gépek ilyenek. Ezzel azt lehet csinálni hogy megszokod.
Azza jó hogy néhány dolgot elvágj vele. Meg lehet tanulni ezzel is vágni. A pengét nézd hogy hol fut, ne a lemezt.
Ha jó gép kell, akkor jó gépet vegyél, ne olcsó, ipari tömeggyártott hulladékot.
A bosch is már beállt a legszarabbak közé. A név ma már nemsokat jelent az alsó kategóriában. Láthatod te is hogy egy vacakot kaptál Bosch márkanév alatt.
Javítani nem lehet, mert így van összeszerelve. Ennyi pénzért, ebben a kategóriában ezt a minőséget kapod. Ezen nem tudsz javítani semmit. Tessék megérteni hogy azzól hogy az obiban veszed és bosch van ráírva, pontosan ugyanazt fogod kapni amit a teszkóban árulna. Valószinüleg egy gyártósoron is készülnek, csak a belőtt műanyag színe, meg a matrica más.
Ha mindenképpen bosch kell, akkor ilyent vegyél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!