Mit ajánlanátok tetőtérbe járófelületnek? (hajópadló helyett)
2500 Ft szerintem nem drága. Egy ócska laminált padló is közel ennyibe kerül, pedig azt dobhatod ki pár év után, a hajópadló meg egész életre szóló befektetés.
A gerendákon vannak már deszkák, vagy így kiállnak? Mert ha vannak rajta, akkor esetleg nézhetnél padlószőnyeget, az még a lefelé szűrődő zajokat is tompítja valamennyire.
De ha nincs, akkor törődj bele a hajópadlóba, mert bármit raknál is le, mindenképpen alá kellene ezt tenned, tehát ennél csak drágábban jöhetsz ki.
Értem, köszönöm a válaszodat!
Amúgy a gerendákon mint ideiglenes megoldás már van mindenféle deszka és erre van ráborítva ''járófelületnek'' OSB lap. De azok az OSB lapok lesznek majd a tetőre rárakva, gipszkarton helyett. Szebb is jobb is. Amúgy ezt a szőnyeges megoldást apám is mondta, hogy így kellene megcsinálni. Szerinted kellene még ehhez valamilyen hangszigetelő anyag? Mert van még itt üveggyapot is berakva. ( ha jól emlékszem 15 cm vagy 10 cm vastagon. )
Tehát a gerendék között van üveggyapot, rajta deszka, rajte pedig lenne a szőnyeg?
Ha jól zárnak a deszkák, akkor szerintem nem kell, de tényleg jól kell zárniuk, mert nem kellemes, ha kijön a szőnyeg szálai között az üveggyapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!