Mi lehet a gond a láncfűrésszel?
3 éve én is igy voltam.Amig garanciális volt mindig vissza vittem.Mindig azzal jöttek,hogy rossza benzin,nem jó olajjal csinálom a keveréket.
Ez nem lehet igaz,mert még 4 márkás gépem van,melyek ilyen üzem anyaggal működnek.Bevitték a műhelybe,kb 10 perc múlva vittük a szabadba,próbálni.
Itt úgy működött ahogy kell.Haza értem munkára is fogam.Pár kugli vágása után már megint nem indult el.Mivel van egy Makitám azt használtam.
Ár lejárt a garancia még 2 x vissza vittem.Gyorsan indulásra késztették,még pénzt sem fogadtak el a javításért.Az ősszel már nem is indult,ezért kisgép szerelőhöz vittem.KIcserélte a karbulátor membránját,azóta jó.Elkeményedett,mondta . Hát ennyit a márkás gépekről
Többet ilyen márkás gépet sem vennél .
Olyan felesleges benzinest venni otthonra, egy elektromoos tökéletes arra célra.
A benzines oda való ahol nincs elérhető áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!