Két fém karikát szeretnék 4 oldalról egymáshoz kötni damillal(!), milyen csomóval tegyem?
Példának mutatom:
Egy kisebb és egy nagyobb karikát szeretnék dekorációs célra damillal 4 oldalról egymásnak feszíteni, hogy "egyben" legyenek.
Nézegettem horgász csomókat, de általába egy szál ugyebár mindegyik csomónál megmarad, míg nekem el kellene vágni mindkettőt, legalábbis, ha egyszerre "hurkolom át" a két karikát.
Először úgy akartam, hogy a damil egyik végét a kisebbhez, míg a másikat a nagyobbhoz kötöm, de így nem tudom hogy lehetne megfeszíteni, illetve nem is találtam egyik verzióhoz sem megfelelő technikát.
Tudnátok ebben egy-egy jól érthető képpel vagy videóval segíteni, hogy foghatnám össze a két karikát stabilan?
Mindenképpen damillal szeretném, hogy minél kevésbé látszódjon, ezt pedig ugye nem olyan egyszerű megcsomózni, mint a cérnát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!