Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Két fém karikát szeretnék 4...

Két fém karikát szeretnék 4 oldalról egymáshoz kötni damillal(!), milyen csomóval tegyem?

Figyelt kérdés

Példának mutatom:

[link]

Egy kisebb és egy nagyobb karikát szeretnék dekorációs célra damillal 4 oldalról egymásnak feszíteni, hogy "egyben" legyenek.

Nézegettem horgász csomókat, de általába egy szál ugyebár mindegyik csomónál megmarad, míg nekem el kellene vágni mindkettőt, legalábbis, ha egyszerre "hurkolom át" a két karikát.

Először úgy akartam, hogy a damil egyik végét a kisebbhez, míg a másikat a nagyobbhoz kötöm, de így nem tudom hogy lehetne megfeszíteni, illetve nem is találtam egyik verzióhoz sem megfelelő technikát.

Tudnátok ebben egy-egy jól érthető képpel vagy videóval segíteni, hogy foghatnám össze a két karikát stabilan?

Mindenképpen damillal szeretném, hogy minél kevésbé látszódjon, ezt pedig ugye nem olyan egyszerű megcsomózni, mint a cérnát. :/

2024. febr. 3. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
63%
Mindkét karikánál külön kösd meg a damilt a két karika egymás felőli oldalán, akkor a fix is lesz a szerkezet és a plusz damil is a két karika közti részen lesz.
2024. febr. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!