Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lapraszerelt fali polc összesz...

Lapraszerelt fali polc összeszerelési tájékoztatóján szerepel egy óra ikon... Mire utalhat mit jelenthet az?

Figyelt kérdés

Ragasztásról nincs szó az összeszerelésben, nem is mellékeltek ragasztót a tiplikhez (más kérdés hogy én vettem..)

Egyébként az óra ikonban a 30-as szám van bejelölve (a 30-as szám van számmal kiírva egyébként a mutató a 45-ösön van)

febr. 1. 12:35
 1/10 A kérdező kommentje:
febr. 1. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Összeszerelési idő 30 perc.
febr. 1. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az összeszereléshez két ember szükséges, kemény felületen sérülhet, gyerekeket távol kell tartani és fél óra alatt lehet összeállítani.

A ragasztóval mit kezdesz? Az nem kell hozzá.

febr. 1. 12:55
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit azért kenek a tiplikre.., azért csak erősíti a kötést...

Persze arra igyekszem ügyelni, nehogy annyit rakjak rá hogy ami- att ne tudjanak összecsúszni megfelelően

febr. 1. 14:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Egyedül fogom összerakni....

Nem lesz segítségem...

Nagy akasztós szekrényeket is raktam már össze... Egyedül... Na ott azért nem kellett lennem meg részen meg a bele kellett adni mindent

...

febr. 1. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Bocs az utóbbit még egyszer mert mikrofonról mondtam és nem ellenőriztem

Tehát: oda kellett tenni magam

Résen kellett lennem,

Bele kellett adnom...(mindent)

És még használnom kellett egyéb segéd eszközöket...(na azért durva volt... De négy darabot összeraktam mondjuk egy hét lefolyása alatt...)(itthon saját

magamnak

febr. 1. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:

2 embernek 30 perc.

Nyilván ha rutinos vagy, akkor egyedül összerakod 20 perc alatt, ez az átlag lakossági végfelhasználóra vonatkozik

febr. 1. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:
soha nem arra mentem, hogy gyorsan meglegyen...én inkább olyan molyolós vagyok....de a végén elégedett vagyok....(hogy megcsináltam)
febr. 1. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:

én is molyolós vagyok, de már jópár bútort összeraktam, meg építettem saját tervezésűt leszabatott butorlapokból is.

Hidd el, határozotan gyorsabb vagyok, mint az elején, és még kevesebbet is hibázok.

febr. 2. 06:34
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 - Köszi a választ!! - Nekem is lenne olyan, hogy a fürdőszobai gázkazán alá...méret szerint/alapján jó lenne egy 'szekrény'...Akár készre elkészítetten is...akár úgy, hogy nekem kellene összeraknom...

Van már egy internetes címem - de még nem 'nyomtam rá'....

febr. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!