Vettem egy mini elektromos láncfűrészt, milyen akkut javasoltok hozzá?
Szóval alább linkelem, hogy miről is lenne szó, és akkor mondom, hogy miben lenne szükségem segítségre.
Szóval 2 akkuval érkezett a dolog, viszont van egy olyan "baja" ha nagyobb fát vágok vele, és megáll a lánc, akkor 10 másodpercig nem tudom újra használni, csak egy kis várakozás után. Nézelődtem a neten és azt írták, hogy azért lehet, mert gyenge ez a gyári akku hozzà, és hogy szerezzek hozzá egy makita akkut (mert azzal kompatibilis).
Nos lehet, hogy tényleg csak az akku a baja? Amit meg szeretnék tudni, hogy van valami alternatívája a makita akkunak? Mert egy töltő+ akku kétszer annyiba kerülne, mint maga az eszköz.
Köszi a helpet. Pacsi!
Akkor linkelhetnèd is.
Valszínűleg nyomatèk vagy túlterhelès gátló kapcsol ki, ès idő mire visszaàll. Vèdi a berendezèst a motort.
Veszel normális Li 18650 akkut, azt simán beèpítheted az eredeti akku tokba. Hasonló van benne, csak szar.
Lènyeg, hogy a fesz meglegyen, ès leadja a szüksèges ampert.
Egy volt ismerősöm így alakítja át a règi NICd akkus gèpeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!