Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek meg lehet élni...

Szerintetek meg lehet élni kézműves, egyedileg varrt használati tárgyak árusításából?

Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, abból nem igen èlsz meg. Bár èn fèrfi vagyok, de àltalànosba vartam magamnak táskát farmerből(zsebes, vastagsággal, mint egy "gázálarc" táska), zibzárt is cseréltem nadrágba. Újraszalvètához sem kell sokminden. Nem csak varrógèppel, de kèzzel is varrok. Számomra ezek pofon egyszerú dolgok.

Bár a mai hölgyek többsège, bizonyára inkább megveszi.

2023. nov. 20. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Megvarrod, felteszem a netre, és várod az eredményt.

Nem egy agysebészet.

2023. nov. 20. 09:49
 13/14 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Meg lehet élni, de nem túl jól.

Ismerősöm egyedi kutyaruhákat készít és árul. Egy éve csinálja munka után, már egy millió összejött (így van most 0-án a webshop és varrógép miatt).

Baba és kutyadolgok amik kelendőek. Mosipelusokból jól meg lehet élni pl

2023. nov. 20. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, már lassan abból sem lehet megélni ha valaki klasszikus szabó-varró. A nagyipari cégek, kínai gyártók elöntötték hazánkat is. Akkora itthon a csóróság, hogy inkább megveszik az embrek a silány de olcsó árut. Ilyen körülmények között a ruhaiparban dolgozó kisiparos nem tudja felvenni a versenyt. Sok ruha/bőripari szakma ki is halt vagy kihalóban van. Már bőr sincs rendes vagy nem a régi mert csak műanyag szarok vannak - bár nem értem hogy a sok levadászott állat bőrét hova teszik, mert nálunk nincs...
2023. nov. 20. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!