Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen helyen tartsam az...

Milyen helyen tartsam az itthoni értéket? Véd egy bútor-széftrezor eléggé?

Figyelt kérdés
Van itthon egy kis kp és pár ékszer, nem túl nagy érték...
2023. nov. 18. 07:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Első körben egyedi helyet keresnék neki, ne a nappali vitrinjében, ne az ágyneműk közt,ne a hűtőben vagy a wc tartályban legyen, mert a lopó elsőként ilyen helyeken kutat.

Konnektor mögötti üreg, bútor rejtett tere, kiemelhető padlószegélylap keresése már sok időbe kerül, tehát a lebukás kockázatát növeli, ergo nem szán rá időt.

Esetleg egy csinos szobaszéf, ami furfangosan gyorsan kiszerel kinyitás helyett, csak éppen az igazi értéket máshol tartod.

2023. nov. 18. 08:09
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
amiT furfangosan gyorsan kiszerel ÉS ELVISZ kinyitás stbstb.
2023. nov. 18. 08:12
 3/6 nemaRendőrség ***** válasza:
32%

Én sem tudom hol van itthon zs, ha elkezdenék keresni akkor biztos összeszednék innen onnan pár százezret (milliót?), de olyan szinten mindenfele van pénz.

Minden gatyám zsebében 1-2 húszas, minden fiókban, minden dobozkában.

Mikor kidobunk valamit alaposan át kell nézni.

Szerintem ez jobb taktika, mint egy helyre tenni az összeset amit vagy megtalál és bukod az összes pénzed, vagy nem.

2023. nov. 18. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Falba épített trezor megfelelő és el lehet rejteni egy falon elhelyezett, kihajtható kép mögé.Bútor nem kiemelhető alsó polca alá lehet barkács módszerekkel szerkeszteni egy kis magasságú rejtekhelyet, amit a bútor ajtajának kinyitásakor nem lehet észrevenni. Lapos szelencéhez hasonló dobozkát el lehet rejteni egy ajtólap felső élébe bemart mélyedésbe stb.
2023. nov. 18. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a falba építettem be egy széfet amikor építkeztünk.

4 db 12-es betonvas lett betéve alá és fölé is, kb 1 méter hosszú

Na ezt csak akkor tudja kiszedni ha eldönti a falat.

Vagy pedig flexel tudná kivágni az ajtaját.

2023. nov. 18. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Jol hozzaferheto helyre raksz egy szefet, a penzt pedig mashova teszed. 🙂

De par 100 eft ertekert en nem csinalnek felhajtast, nincs ertelme. Ha valaki betor rablas celjabol, a penz hianya lesz a legkisebb baj.

2023. nov. 19. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!