Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol tudok ilyet szerezni?...

Hol tudok ilyet szerezni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Karácsonyra azt találtam ki,hogy a párom édesanyjának megcsinálom gipszfigurákból a gyerekeit és hobbi boltban vennék hozzá mágnest és így meglenne neki hűtőmágnesben a gyerekei,nagyon szereti a hűtőmágneseket!

Sok boltban jártam már,de sima fiú és lány gipszformákat nem találtam. Hol tudnék interneten vagy boltban vásárolni sima fiú és lány gipszformákat?

Ha magam csinálom,le tudná írni valaki esetleg,hogy készül az ilyesmi esetleg linkelni egy oldalt ahol leírják?

Elnézést,hogy hosszú lett,de örülnék ha valaki válaszolna,fontos lenne,köszönöm :)

2010. okt. 19. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de talán nem a legjobb ötlet karácsonyra gipszből készíteni ajándékot...

Ha mindenképpen ragaszkodsz a hűtőmágneshez, akkor kicsit igényesebb lenne, ha fotókkal csináltatnál valami szépet :

[link]

Igazán nem drága, és ezt biztos szívesen kitenné a párod anyukája!

Vigyázz az anyós-jelölttel, mert fogalmad sincs, mi mindenbe képesek belekötni, kritizálni!

(Én a helyedben inkább egy mutatós, közepes árú kölnit vennék neki.)

2010. okt. 20. 03:01
 2/4 P.Pityu ***** válasza:
Mi a baj a gipszből készített ajándékkal??SZerintem tök jó ötlet.Fényképpel bárki tud csináltatni...
2010. okt. 20. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Ismerem az igényeit,jó barátnők lettünk,tudom,hogy ez tetszene neki,köszi kedves második,hogy te is jó ötletnek találtad,de azért az elsőnek is az ötletet,aki esetleg tudna segíteni az írjon :)
2010. okt. 20. 17:33
 4/4 anonim válasza:
Talán a levegőn száradó gyurma, vagy só-liszt gyurma lenne jó megoldás (előbbi hobbi-boltban kapható, utóbbi sokkal olcsóbb). Így a képhez tudsz különböző testeket csinálni, ami sokkal viccesebb is lehet. Nem kell nagy szobrásznak lenned, lehet egyszerű, sima hurka-lábú-karú, szögletes testű figura is. A mágnest száradás után ráragasztod, ahogy a fényképeket is.
2010. nov. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!