Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Stihl MS 171 láncfűrészbe...

Stihl MS 171 láncfűrészbe kevert benzint kell önteni vagy csak benzint úgy, hogy 2 külön tank van a fűrészen?

Figyelt kérdés
2 külön tank van a fűrészen. Az egyikbe gondolom benzint kell önteni a másikba pedig olajat. Ez olyan eszköz, hogy magának keveri a benzint?

2023. szept. 28. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha már felelősség. Pont azért kellene normális választ adnod, mert láthatóan nem ért hozzá a kérdező. Ha te itt fotelmérnökösködsz és emiatt tönkre megy a gépe, akkor ki fogja vállalni a felelősséget?
2023. szept. 30. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Az nem az én válaszom volt, de értelek teljesen, annak teljesen ellene vagyok én is, hogy "jóvan, még egy kicsi", minimum mert fizet a béndzsa, hogy lelökje optimumról a használt autó árú gépét folyamatosan, azt is összevissza... Egy filléres fecskendő a patikából, és van pontosság, nincs mit korrigálni.
2023. szept. 30. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Túlbonyolítjátok, nem kell ezt patikamérleggel mérni. Ott legyen a keverék 40 és 50 között. Mi úgy tanultuk hogy a gyártó által megadott érték az egy minimum, tehát legalább annyira kell keverni a kétütemű motort ami meg van adva. Az pedig hogy egy 2T motorolaj jó minőségű szintetikus az nem jelenti azt hogy abból a nagyon kevés is elég hiszen az olajfilcet fel kell állítania a hengerfalon. Ugyanakkor fordítva is igaz az hogy vacak olajból hiába keverünk be többet.
2023. okt. 7. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én is, csak a szemszög más.
2023. okt. 7. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!