Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen anyagból készíthetek a...

Milyen anyagból készíthetek a falamra sablont?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nemsokára átfestjük a szobámat, és szeretnék az alap zöld színre feketével párdocmintát festeni.

Gondolkodtam már kartonpapíron, de attól félek, hogy kifolyik a karton alól a festék, és nem olyan mintás lesz a fal, amilyet kivágok a kartonból.

Valakinek valami ötlet?

Oltári nagy segítség lenne. :$

2010. okt. 17. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne fesd rá, hanem fekete fényes öntapadó matricából rakd fel.

Így szabályos lesz, és ha megunod, akkor leszedheted.

2010. okt. 17. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Pl spirálfüzet keény borítója v vmi könyvnek a fényes borítóját letéped aztán az jólesz sablonnak. ( a spirálfüzet lapját ha kivágtad a mintát érdemes bekenni zománccal v alapozóval. Lehet használni utána még párszor. Letudod mosni.
2010. okt. 19. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:

A sablon helyet vásárolj kreppelt papír ragasztószalagot ezzel, íveket is kiragaszthatsz így átfolyás nélkül készíthetsz különböző mintákat. Kukkants be oldalamra ahol ezzel a technikával számtalan ötletes mintát találhatsz.

[link]

2010. okt. 20. 14:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Az utolsónak.

Nagyon aranyos az oldalad.

Legszívesebben lehívnálak hozzánk, csak az a baj ezzel, hogy Nyíregyházán lakom.

Úgyhogy ez kilöve.

Viszont:

Hol kaphatok ilyen ragasztószalagot, amivel dolgozol?

És ha szépen sikerül kiraknom a mintát, és lefestem, akkor egyszerüen lejön a ragasztócsík? Tehát nem lesz foltos a falam?

Ha ide nem is szeretnéd kiírni a ,,titkos recepted" akkor megteszed, hogy privátba leírod nekem hogy:

- hol vehetek ilyet nyíregyháza közelében

- hogy kezdjek neki

- és mi a pontos végzendő feladat?

csak úgy leírom, hogy dulux (alphesi rét) festéket vettem, és egy sima fekete festéket. /Eggyik sem kevert/

Segítessz?

Nagyon jó lenne..... :)

köszike....

2010. okt. 22. 06:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni "faltetoválást" amiben pont van párduc minta de én is csak a boltban láttam persze ráadásulPesten.....
2010. okt. 23. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:

hát ez van....

az ilyen ,,nagy áruházak" szempontjából nyíregyháza nem is létezik....

aki szeretne egyedi szobát magnak az szopja le a kurv@ @nyjät....

ez van....

szóval....

marad a fantázia.... :'(

2010. okt. 24. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak van Nyiregyháza környékén valamilyen Barkács áruház. De sima festék üzletekben is lehet pl: papírfestőszalagot kapni amivel díszíthetsz.
2010. okt. 24. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Sablon készíthetsz műanyag lapból, pl. műanyag lefűző-borító, vagy átlátszó előlap, amit a spirálozásnál vagy iratsínezésnél használnak. Papírboltban, fénymásolóban, iradaszer boltban kapható, 100Ft körül. Ezekbe sniccerrel kivágod a mintát, majd ecsettel, szivaccsal kifestheted a falon. Stenciltechnikára rákereshetsz, több ötletet is találsz.
2010. nov. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!