Milyen anyagból készíthetek a falamra sablont?
Az a helyzet, hogy nemsokára átfestjük a szobámat, és szeretnék az alap zöld színre feketével párdocmintát festeni.
Gondolkodtam már kartonpapíron, de attól félek, hogy kifolyik a karton alól a festék, és nem olyan mintás lesz a fal, amilyet kivágok a kartonból.
Valakinek valami ötlet?
Oltári nagy segítség lenne. :$
Szerintem ne fesd rá, hanem fekete fényes öntapadó matricából rakd fel.
Így szabályos lesz, és ha megunod, akkor leszedheted.
A sablon helyet vásárolj kreppelt papír ragasztószalagot ezzel, íveket is kiragaszthatsz így átfolyás nélkül készíthetsz különböző mintákat. Kukkants be oldalamra ahol ezzel a technikával számtalan ötletes mintát találhatsz.
Az utolsónak.
Nagyon aranyos az oldalad.
Legszívesebben lehívnálak hozzánk, csak az a baj ezzel, hogy Nyíregyházán lakom.
Úgyhogy ez kilöve.
Viszont:
Hol kaphatok ilyen ragasztószalagot, amivel dolgozol?
És ha szépen sikerül kiraknom a mintát, és lefestem, akkor egyszerüen lejön a ragasztócsík? Tehát nem lesz foltos a falam?
Ha ide nem is szeretnéd kiírni a ,,titkos recepted" akkor megteszed, hogy privátba leírod nekem hogy:
- hol vehetek ilyet nyíregyháza közelében
- hogy kezdjek neki
- és mi a pontos végzendő feladat?
csak úgy leírom, hogy dulux (alphesi rét) festéket vettem, és egy sima fekete festéket. /Eggyik sem kevert/
Segítessz?
Nagyon jó lenne..... :)
köszike....
hát ez van....
az ilyen ,,nagy áruházak" szempontjából nyíregyháza nem is létezik....
aki szeretne egyedi szobát magnak az szopja le a kurv@ @nyjät....
ez van....
szóval....
marad a fantázia.... :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!