Ha a vécétartáj kb. 1 liter vízzel túl tölti a tartályt akkor mit lehet tenni? Csöpög a fogantyúnál annyira feltölti.
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 19:10
2/8 anonim válasza:
Állitsad az úszot lejjebbre kicsit.Remélem jól mondtam.
3/8 A kérdező kommentje:
Jaaaj igen megnéztem közelebbről és teljesen az aljáig kellett tekernem. Köszi!
De amúgy egyáltalán hogy fordul elő, hogy ennyivel több víz kerül bele?
Most a megfelelő szint alá állítottam inkább, hogyha megint túltöltene...
2023. szept. 17. 19:40
4/8 anonim válasza:
Ez az egész mechanizmus elven teszi a dolgát.Ha nincs jól beállitva akkor vagy túl sok vizet vételez a rendszer vagy túl keveset.Beállitás kérdése.Viszont jelzem,magát a csapot amit nyít vagy zár ellenőrizni kell időnklnt mert az a fránya vízkő tud galibát okozni.Ha az úszó zárja a csapot de mégis szívárog csöpög akkor érdemes elzárni a főcsapot és szétszedni a csapot.Ha ez körülményes vagy nem javitható akkor csere szavatos.Ebben a megfogalmazásban máris szakértő lettél és már csak a tettek mezejére kell lépned.Nem nagy kaland,meg tudod oldani a kérdésben szerelő víztartályt.
5/8 anonim válasza:
Mielőtt túltöltenè, mindegyiken van túlfolyó, ès ez folyamatosan a csèszèbe engedi a vizet.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak azért nem értettem, mert másfél év alatt egyszer sem fordult elő csak tegnap hirtelen. Egyik napról a másikra. Ezzel a beállítással nem lehet baj remélem.
2023. szept. 17. 20:05
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok.Még annyit,maga az úszó műanyag kis labda szerű ami néha megtréfál és viz jut bele.Ez már megtudja változtatni a beállitást és több vizet eredményez.Cserélni kell ez a jó megoldás.Lehet persze sufnituningolni és beragasztani a jukat vagy a menetes résznél folyik be amit már nehezebb otthoni körülmények között javitani.Nem lehet egy nagy összeg az ára,jobb szerintem a csere.
8/8 Paczalos István válasza:
Az úszószelepen van egy menet, ott tudsz állítani rajta. állítsd be úgy, hogy hamarabb zárja el a beömlő szelepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!