Miért hangos a csaptelep? Teljesen új Mofém junior evo xx tipusú.
Levegős a rendszer.
Először próbáld meg azt megszüntetni, vagy teljes erővel ereszteni a vizet egy jó ideig vagy más szelepnél légteleníteni a vízvezetéket. Ha ez nem segít akkor érdemes mást vizsgálni, próbálgatni.
Vagy leszeded a mosogató alatt a csövet és hagyod amíg egy vödörbe folyik ki kicsit (előbb elzárod, majd a vödör felett megnyitod a szelepet ami rajta van, nem a csapot), vagy engeded nagy erővel folyni sokáig a vizet, hátha a nyomás kihozza a levegőt is a csőből magával.
Ennél többet te nem tudsz tenni, ahhoz olyan kell aki ismeri a vezeték többi részét is, hol lehetne légteleníteni jobban, könnyebben.
#6 Miért beszélsz hülyeséget?
Mofém csapjaink vannak és egyik sem zajos.
8. Azért beszélek SZERINTED!! hülyeségeket mert Mofém junior evo xx tipusú csap van nálam és hallom! Azért még szerencse, hogy te nem hallod az én csaptelepem zaját. Nem kérem, hogy gyere el meghallgatni, mert ilyen bunko, neveletlen stilusu lényeket nem látnék szivesen a lakásomban!
9. A teljesen uj csaptelep felszerelése után azonnal hallhato volt! (Gondolod, hogy gyári rozsda????)
7. Megvásároltam egy terméket. Nem fogom a szemét gyártojánál, szervizénél
kuncsorogni, hogy ötleteljenek a sz-r megpatkolásán, ha egyáltalán hajlandok tenni valamit. Majd veszek egy jobb márkájut és lecserélem. Én is MOFÉM hivö voltam, de egyre több a sz-r termékük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!