Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bambuszrolót hogyan kell...

Bambuszrolót hogyan kell leengedni?

Figyelt kérdés
Vettem az ablakokra bambuszrolót, de egyiket sem tudom teljesen leengedni, egyszerűen megáll a tekercs egy idő után, nem enged tovább. Néztem egyet youtube-on, ott a nő elengedte a zsinórt, és magától leszaladt az egész. Nekem apró huzigálásokkal enged le centinként, ha felváltva húzom a két zsinórt. Van ezekben csomagolásnál valami fék, amit ki kellene valahol oldanom, vagy kifogtam négy selejtes példányt? Mi lehet a baj?
2023. aug. 30. 18:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Már az is furcsa, hogy még valami bigyót is adtak hozzá a falra, amihez ki lehet kötni, de teljesen felesleges, mert bárhol meg lehet állítani, esze ágában sincs tovább engedni.
2023. aug. 30. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerre kell a két zsinórt meghúzni

Van egy kis pöcök(fék) ami ilyenkor kienged és elindul lefeléa rolo

Aki egy bambusz rolóval nem dolgogul az vajon mit csínál ha valami "komolyabb probléma" áll elő az életében.

Biztos diplomás vagy, azok ennyire debilek:D

2023. aug. 30. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves választ.

Ha a kettőt egyszerre húzom meg, az pont felhúzza, nem leengedi. Lejjebb akkor megy, ha csak az egyiket húzom, de akkor is mindig egyszerre csak néhány centit, és nem is megy le teljesen. Kész kínlódás leengedni.

Van diplomám, ennek ellenére nem szoktak kifogni rajtam az ilyenek.

2023. aug. 30. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Feltéve a húzózsinórnak a roló mögött vagy előtt kell lennie?
2023. aug. 30. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nem kell folyamatosan húznia zsinort

csak kicsit huzől rajta, igy a "fék" kimozdul és a rolo elindul lefelé

Ha akadozok rángasd kicsit

Próbálkozz

Ha már az egyetemet sikerült elvégezni, csak nem fog ki rajtad egy pár bambuszbotból is madzagból összetákolt roló:D

2023. aug. 30. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen rövid a zsinór.
2023. aug. 31. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!