Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Most akkor ez mit jelent?

Most akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Vettem egy Mester tömitő ragasztót. Nincs ráírva a száradási ideje, neten is csak annyit írnak, hogy:Száradási idő bőrképződés 17 perc

Ez mit jelent?

Van egy régebbi tömitő ragasztóm amit évekkel ezelött vettem, (már le is járt) arra azt írták hogy 24 óra a száradási idő.

2023. aug. 28. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Felhordás otán 17 percen belül kell elsimítani utána "bőr" képződik a felszínen és nem tudod kezelni felgyűrődik.
2023. aug. 28. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a bőrt úgy kell elképzelni, mint ami a puding tetején képződik hűléskor (tudom hülye hasonlat, de tényleg ez van hozzá a legközelebb). Alatta még nem kötött meg, de a bőr miatt már nem kenhető ilyenkor a ragasztó.
2023. aug. 28. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja értem. Oké köszi! Igazából arra lennék kíváncsi mennyi a teljes száradási ideje ennek a ragasztónak, amíg megköt. Csak rosszul tettem fel a kétdést. Nincs ráírva és neten is csak annyit írták amit fentebb írtam. De gondolom ennek is kell 24 óra
2023. aug. 29. 08:14
 4/5 Majatom ***** válasza:

[link]

Átkötési idő: 1-2 mm/nap

Vagyis attól függ, milyen vastagon vitted fel.

2023. aug. 29. 14:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. aug. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!