Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyibe kerülne egy 4*6 vagy...

Mennyibe kerülne egy 4*6 vagy egy 4*4 méteres fém váz szerkezet?

Figyelt kérdés

Szendvicspanelt fogatnék rá, a váz szerkezet ára érdekelne kb....

költséghatékony megoldással kellene megoldanom. Egy ajtóval és egy ablakkal kb..

Tudtok rá egy nagyjaboli osszeget mondani?

2023. aug. 27. 07:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Kb kitalàlod miből èpítenèd, mennyi merevítès kell, milyen kialakítású, stb.

Aztàn neten találsz árakat zártszelvènyre, szögvasra, laposvasra stb. Mindez rengeteg mèretbe, árral együtt.

2023. aug. 27. 10:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj műszakilag analfabéta vagyok ezekhez. Egy körülbelüli árat szerettem volna csak magára a szerkezetre (mert a szendvicspanelt m2-re kitudom számolni), hogy mégis 300 ezer vagy 600-800??
2023. aug. 27. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Én szerkezetlakatos vagyok,zárható ajtóval és ablakkal,festés nélkül az egész szerkezet(csak a vasszerkezet) anyaggal munkadíjjal 1 milla fölött.
2023. aug. 27. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

"műszakilag analfabéta vagyok ezekhez"

Mihez? Az általános iskolás matekhoz?

Kiszámolod hány méter vas kell.

Összeszorzod a vas árát a méterrel.

2023. aug. 27. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Ahhoz tudnia kellene a szerkezet megtervezését (merevítés sűrűség,anyagok nagyság méreteit,tető részhez rácsos tartó,stb.),e mellett célszerű a szendvicspanel tábla méretéhez igazodni,hogy minél kevesebb leeső rész legyen,szóval nem úgy van az,hogy gyere cipó,hamm bekaplak.

2023. aug. 27. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Ugye nem mindegy, hogy 20x20 zártszelvèny, vagy 100x100 kell. Vagy miből mennyi......
2023. aug. 27. 11:17
 7/12 anonim ***** válasza:

5-6 ha ennyire kenitek-vágjátok a tomát, akkor felesleges szószaporítés helyett még segíthetnétek is a csávónak nem?

Mondjuk ahoz az is kéne, hogy elregélje nekünk hogy pontosan mit is szeretne... milyen magas legyen, milyen tető, hájazat, stb.

Ugyanis kérdező ez a kérdés most kb úgy néz ki mintha azt kérdezted volna, hogy melyik járművet vedd a pirosat vagy a fehéret. Nem tudunk semmit arról milyen kép él a fejedben a kajibáról.

2023. aug. 27. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok és a 3-as is.

A 3-asban írtam,hogy 1 millió fölött.(1.2-1.3 M)

De ha a tisztelt Kérdező ezt pontosan szeretné tudni,akkor hívjon ki egy szakembert a helyszínre és pontosan beszéljék meg milyet szeretne.

Egy ilyennek (ha lenne több adat) órákba telik a megtervezése,honlapok böngészése,anyagárak összeírása,valami normálisabb tervrajz készítése.Sok minden múlik a helyszín adottságain,helyileg hol van,ilyesmik.

Ezt így a Gyakorin senki nem fogja megcsinálni és nem is tudja,én is csak egy elképzelt kép alapján írtam amit írtam.

2023. aug. 27. 14:08
 9/12 A kérdező kommentje:

Gyerekek egy egyszerű konténer jellegű hagyományos téglalap váz szerkezetére vagyok kíváncsi, lapostetővel egy ablakkal és egy ajtóval, anyag+ nagyjaboli munkadíj... Száz ezres eltérésekkel is jó ha megmondanátok.

Mondjuk 300-500 között az anyag és 500-600 között a munkadíj így is tökéletesen elegendő lenne...semmi extra! köszi!

2023. aug. 27. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen kb.

2023. aug. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!