Mennyibe kerülne egy 4*6 vagy egy 4*4 méteres fém váz szerkezet?
Szendvicspanelt fogatnék rá, a váz szerkezet ára érdekelne kb....
költséghatékony megoldással kellene megoldanom. Egy ajtóval és egy ablakkal kb..
Tudtok rá egy nagyjaboli osszeget mondani?
Kb kitalàlod miből èpítenèd, mennyi merevítès kell, milyen kialakítású, stb.
Aztàn neten találsz árakat zártszelvènyre, szögvasra, laposvasra stb. Mindez rengeteg mèretbe, árral együtt.
"műszakilag analfabéta vagyok ezekhez"
Mihez? Az általános iskolás matekhoz?
Kiszámolod hány méter vas kell.
Összeszorzod a vas árát a méterrel.
Ahhoz tudnia kellene a szerkezet megtervezését (merevítés sűrűség,anyagok nagyság méreteit,tető részhez rácsos tartó,stb.),e mellett célszerű a szendvicspanel tábla méretéhez igazodni,hogy minél kevesebb leeső rész legyen,szóval nem úgy van az,hogy gyere cipó,hamm bekaplak.
5-6 ha ennyire kenitek-vágjátok a tomát, akkor felesleges szószaporítés helyett még segíthetnétek is a csávónak nem?
Mondjuk ahoz az is kéne, hogy elregélje nekünk hogy pontosan mit is szeretne... milyen magas legyen, milyen tető, hájazat, stb.
Ugyanis kérdező ez a kérdés most kb úgy néz ki mintha azt kérdezted volna, hogy melyik járművet vedd a pirosat vagy a fehéret. Nem tudunk semmit arról milyen kép él a fejedben a kajibáról.
5-ös vagyok és a 3-as is.
A 3-asban írtam,hogy 1 millió fölött.(1.2-1.3 M)
De ha a tisztelt Kérdező ezt pontosan szeretné tudni,akkor hívjon ki egy szakembert a helyszínre és pontosan beszéljék meg milyet szeretne.
Egy ilyennek (ha lenne több adat) órákba telik a megtervezése,honlapok böngészése,anyagárak összeírása,valami normálisabb tervrajz készítése.Sok minden múlik a helyszín adottságain,helyileg hol van,ilyesmik.
Ezt így a Gyakorin senki nem fogja megcsinálni és nem is tudja,én is csak egy elképzelt kép alapján írtam amit írtam.
Gyerekek egy egyszerű konténer jellegű hagyományos téglalap váz szerkezetére vagyok kíváncsi, lapostetővel egy ablakkal és egy ajtóval, anyag+ nagyjaboli munkadíj... Száz ezres eltérésekkel is jó ha megmondanátok.
Mondjuk 300-500 között az anyag és 500-600 között a munkadíj így is tökéletesen elegendő lenne...semmi extra! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!