Normális ez a zaj a kültéri egységnél, illetve a csővezetékekben?
Figyelt kérdés
3,5 kW-os Aux Delta split klíma lett felrakva. Kb 470 cm csővezeték lett felhasználva. Van benne 2 db 90 fokos kanyar. Nitrogénes nyomáspróba is lett végezve. Nem szivárog. Hűt rendesen. Kb 5 celsius fokot mértem, de még ment volna lentebb is csak nem mértem tovább. Viszont a kültéri egységnél fura "mechanikai" zajt lehet hallani. Ilyen zörgő hangot. Talán a ventilátortól (amúgy a ventilátor is forog rendesen), de nem biztos. Illetve ilyen fura nem sziszegő de valami olyasmi hangot lehet hallani, de nem mindig. Illetve a csővezetékben lehet hallani, ahogy megy a hűtőközeg. Először arra gondoltam, hogy a 2 db 90 fokos kanyarban szűkült a keresztmetszet, de nem. Ez normális?2023. júl. 23. 14:03
1/1 anonim válasza:
"a kültéri egységnél fura "mechanikai" zajt lehet hallani. Ilyen zörgő hangot"
Nálam is volt, ezért egy kissé megmozgattam kézzel a kinti egység burkolatát.
Ettől elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!