Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hamerrite saját festékével...

Hamerrite saját festékével néhány nap után átfesthető, vagy nem javasolt?

Figyelt kérdés

Rozsdamentes lemezt festettem, annyit írt a doboz, hogy 6 óra után felhordható a 2. réteg. Nem tetszik a szín, gondoltam váltok, eltelt pár nap (a 6 óra utánt úgy értettem addig nem, utána bármikor). Visszamentem festékboltba, ott viszont azt mondják 6 óra után pontosan át kellett volna festeni, mostmár megmarja a 2. réteg az elsőt és fel fog válni, nem alakul ki a kémiai átalakulás, hagyjam így.

Ott mondjuk másik (nem selyemfényű hanem matt) festéket szerettem volna, de ha maradok az eredeti Hammeritenál, akkor is ez lesz?

2023. máj. 25. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyi időt várhatsz két átfestés között, de rozsdamentes lemezre egyáltalán minek festék?
2023. máj. 25. 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:
6 óra a minimum idő, de a száradás gyorsasága sok paraméter függvénye, pl. hőmérséklet, légmozgás, stb. Van hogy 2nap után se festhetsz rá, mert nehezzen szárad.
2023. máj. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!