Konyhai papírtörlö guriga felhasználása(?)
Ötleteket keresnék, miket lehet barkácsolni a konyhai papírtörlö gurigájából, minél több tippek szeretnék kapni.
ELöre is köszönöm a kreatív válaszokat.
Millió kreatív YouTube videó van a témában.
Pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=Ih6-PW0VWeA
és mellette az ajánlásoknál még a többi.
Köszi a linket.
Egy kérdés: milyen keresöszót adtál meg?
Szívesen!:)
A főoldalon a videók fölött vannak a témák, azon belül a "Lakásfelújítás" közelítette meg legjobban. Katt arra és kijön mindenféle a virágápolástól a gurigákig.
Találtam még kettőt, de ahogy írtam is, ahogy egyet megnyitsz, ott van mellette a többi.
Köszi, ezt a tippet nem ismertem a fölsö témákkal, sokat segítettél!
Meg a videók is érdekesek, meg találtam oldalt még másikakat, amikröl egész más témákba is belejutottam.
Szívesen!:)
Jól esett a visszajelzésed és őszintén örülök, hogy hasznodra vált a segítségem!
Néhány link egyértelműen a ragasztópisztolyt reklámozza.
Egyébiránt azt mondom, hogy pl. ha palántacserépként akarnád felhasználni, akkor legyél óvatos, mert ezek a papirok időnként csirázást ill. gyökérnövekedést gátló vegyszerekkel vannak kezelve
Köszi az infót.
A ragasztópisztoly annyira nem lényeg, szerintem más ragasztóval is müködhetnek az ötletek.
Palántához semmiképpen nem használnám, de köszi a figyelmeztetést, ez eszembe sem jutott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!