Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Falba dugulás van, mit tegyek?

Falba dugulás van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először szeretném én magam megpróbàlni kidugítani, mosogató lefolyó ahogy belemegy a falba valahol ott van a dugulás, valami durva lefolyó tisztító van?

2023. ápr. 23. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden lefolyó tisztító szinte ugyanabból a 2-3 anyagból van. Vedd a legolcsóbb granulátumossat, tökéletes.

Ha nincs méllyen, akkor egy csőgörény is jó.

A cső faláról ilyenkor a beszakadások nagyobb dugulást is okozhatnak, illetve a szűkült csövet ki kell tágítani, mert utána gyorsan dugul megint.

2023. ápr. 23. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Fogadd el az első válaszoló tanácsát. Üzletekben a vegyszeres/tisztítószeres részen találsz szert csődugulás esetére.

A csőgörény sem drága, szerintem most is megkaphatod 2000 Ft áron.

Gumiharanggal való pumpálás nem segít?

2023. ápr. 23. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:

En legutobb igy jartam! Fogtam a 2000 forintos csogorenyt es nehany konnyed mozdulattal letuszkoltam. Az elejen kezzel kiszedtem,amit tudtam.

Aztan osszedugtam a lefolyocsovet es forraltam 8 literes edenybe vizet ecettel es leontottem a lefolyokat. 5x forraltam ugyanennyi vizet es leontottem ujra es ujra!!

Jo lett!!

2023. ápr. 23. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam granulátumot, forró vizes taktikát, többször is, de semmi, megpróbálok venni csőgörényt csak nem tudom melyik boltba lehet kapni és behajtóval megforgatom.
2023. ápr. 24. 00:21
 5/7 anonim válasza:
Az Obi-ban lehet kapni. Feltétlen használj munkavédelmi szemüveget nehogy visszacsapjon a csőgörény!!! Amúgy én kipróbálnám előtte a hideg zsíroldót (welldone): beleönteni egy flakonnal és hagyni egész éjszaka.
2023. ápr. 24. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne onts bele egy flakon hideg zsiroldot ejszakara, mert elkepzelheto hogy csoszerelot is hivhatsz utana...
2023. ápr. 25. 17:01
 7/7 anonim válasza:
Miért kellene csőszerelő?? A zsíroldó nem old műanyagot vagy fémet. A dugulás megelőzésére tökéletes.
2023. máj. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!