Kalapálással nem megy, gondolom fel kellene melegíteni és utána?
Szaki kellene hozzá?
2023. ápr. 19. 16:24
1/8 anonim válasza:
kalapács+ erő
És amugy oké hogy odakalapálod, de azt össze is kéne hegeszteni ám...
2023. ápr. 19. 16:37
2/8 anonim válasza:
Nem teljesen jönnek át képről a dimenziói, de az 5mm azért nem gyerekjáték. Mennyire kell megcsavarni és pontosan milyen irányba? Nem egyértelmű.
Amennyiben lehetséges, én azt a felét ahol hozzá van hegesztve befognám satuba. A 2 furatba tennék átmenő csavart, fakütéses alátétekkel, hozzácsavarozva egy méteres zártszelvényhez vagy szögvashoz. És a szögvasat kézzel megfogva megpróbálnám elcsavarni. De mondom, nem látom a dimenzióit, lehet hogy meg sem bírod mozdítani, csak egy ötlet.
2023. ápr. 19. 16:41
3/8 anonim válasza:
Jah, látom mi a gond. Ahol gyűrődött a lemez, ott satuval megnyomni, hogy kiegyenesedjen, utána a 2 furatnál csavarhatod. Esetleg a varrat maradékát kicsit be lehet vágni.
2023. ápr. 19. 16:43
4/8 A kérdező kommentje:
A lemez sikjaval párhuzamosan kellene nyomni, hogy a rès eltűnjön, aztán hegeszteni. A meghosszabbïtás jó ötlet lehet, megpróbálom.
2023. ápr. 19. 17:31
5/8 anonim válasza:
Ahol gyűrött, ott vágnám, összetolnám, gyökölném, hegeszteném. Aztán mehet a másik elválás is.
2023. ápr. 19. 18:57
6/8 A kérdező kommentje:
Nem bírom a hajlítást. Szerintem ezt kézzel nem is lehet. Megpróbálom a bevágást. Közben találtam alkatrèszként 8k-ért. Kicsit sokallom, de lehet hogy ez lesz a megoldás.
2023. ápr. 19. 19:16
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ronkhasito alkatrésze.
Felmelegíteni nem lenne? Igaz nincs lánghegesztőm, csak elektromos. De a szaki is biztos elkérne egy 10-est ha elvinném hozzá
2023. ápr. 19. 19:22
8/8 anonim válasza:
Nagyon kell neki az alakhűség? A furat is áthelyezhető, ha van kedved itt-ott félig-meddig a behegesztett furatban a kissé keményebb varratot fúrni... Lehetőleg állványossal, a párján keresztül merőlegesen, pöpec éles fúróval, tatásan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!