Hogy lehet plexiről ragasztót leszedni?
Figyelt kérdés
Tegnap plexiből barkácsoltam, és közben celluxszal rögzítettem, hogy ne mozduljon el. A végén mikor leszedtem a celluxot, ragasztófoltos maradt a plexi.
Azóta próbáltam ragasztóoldót, és minden más netes praktikát is,semmi nem segít.
Az oldó valamelyest újra puhává teszi, de csak szétkenődik, hiába próbálom leszedni. Már pengével is próbáltam lekaparni, de csak nagyobb lett a ragasztós felület.
2023. ápr. 17. 05:08
1/2 anonim válasza:
Elvileg a gyógysztári sebbenzin nem károsítja a plexit, viszont a ragasztót szépen oldja. (én Befőttesüvegekről szedtem le vele a ragasztófoltokat)
2/2 anonim válasza:
Körömlakk lemosóval lejön.
Sajnos a plexi is...
Amúgy újra kell políroznod pl. fogkrémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!