Megfelel ez egy csapágyháznak?
Vizsgásra kell, magamnak kellett megterveznem. Rá kell mennie egy 52-es külső atmeroju golyoscsapagyra aztán ennyi. Azért ilyen primitív, mert ezt könnyen le tudnam gyartani esztergan.
Vagy M4x15 nem emlékszem pontosan.
Van egy másik elképzelésem is, de azt CNC-ben kéne megcsinálni, szóval írnom kéne programot is mellé, majd eldöntjük mi legyen.
Akkor ez csak egy iskolapélda, ami nem jó semmire. Sosem éetettem miért kérnek olyant ami a gyakorlatban nem szalonképes azaz használhatatlan és életszerűtlen.
Májusig még rengeteg idő van.
Egyébiránt el nem tudom képzelni hogyan lehet úgy elbonyolítani ilyen egyszerű feladatot hogy CNC kelljen hozzá. Egyetemes gépeken szinte minden legyártható, CNC előtt is volt élet a gépiparban, pl. egy mechanikus működésű órában mennyi összetett alkatrész van már, fogasivektől kezdve a vezérlőtárcsákig, és ilyeneket gyártottak már akkor, precíziós pontossággal amikor még CNC-nek nyoma sem volt...
Nincs váll amin felfeküdjön a csapágy külső.
Meg kell valami biztosítás is, hogy ne másszon le róla. Pl horony + zégergyűrű.
A felfekvő palástnak illene tűrést megadni.
A felfogató furatoknál túl kicsi az anyagvastagság.
Ügyelni kell, hogy a terhelő erő a csapágy középvonalára essen.
Élő van írva, hogy CNC és/vagy hagyományos gép.
Van olyan munkadarab, aminek van értelme, például valaki egy kivágó-lyukasztó szerszámot csinál, nekem ez jutott. Sok értelme nincsen, nem is fogok ebben a szakmában elhelyezkedni, mert nem látom értelmét. Gépgyártás technológiai technikusnak tanulok amúgy.
15!
"Hunor"
A régi szép idők.
Amikor az AC még (csak) parancssorral ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!