Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen anyagokból készüljön a...

Milyen anyagokból készüljön a kifutó? (lent folyt.)

Figyelt kérdés
Szeretnék építeni a tyúkoknak egy 3m széles, 4m hosszú, 2m magas kifutót. Fából gondoltam a keretet és valamilyen jó erős háló menne rá. Milyen fával dolgozzak és azokat hogyan rögzítsem egymáshoz, hogy a végeredmény stabil legyen? Milyen hálót rá? A földbe/földhöz hogy rögzítsem, hogy a kutyák, rókák ne ássák be magukat?
2023. ápr. 2. 10:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Rendes oszlopokat áss le és én egy 20*40-es zárt szelvényből az alját és a tetejét is össze kötném, mintha egy kerítés lenne.

Az alja az a földdel színelne.

Majd csibe dróthálóval teljesen körbe keríteni és a tetejét is.

Mert és is amíg nem fedtem le teljesen oda piszkoskodtak a vadgalambok meg a verebek és mindent felzabáltak.

A csibe dróton nem fér át egy veréb azért jó ez.

Persze ajtót majd csinálsz rá. Meg felét lefedni hogy árnyékot adjon nyáron mert nagyon meleg tud lenni.

2023. ápr. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!