Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol kapok samott téglát?

Hol kapok samott téglát?

Figyelt kérdés

Vettem egy használt kandallót, és kéne bele egy 45x20x3as samott. Tud valaki biztos helyet pesten, ahol kapok? Google nem sok találatot ad, Budapesten meg főleg :(

Olyan általános válaszokat, mint "tüzépen" ne írjatok kérlek, mert vagy 10 helyet körbejártam (tüzép, OBI, Praktiker, stb) és sehol...

2010. okt. 7. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
2010. okt. 7. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez megvan, köszi. Siófok, Dombóvár...

Lenne vagy 3ezer a postaköltség :(

2010. okt. 7. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd csak fel az első által linkelt céget és kérdezd meg, nem szállítanak-e valahová Bp-en. Egy telefont megér és ha nem is kereskednek errefelé, talán tudnak ötletet adni, hogy kinél próbálkozz. Jópár dolgot megszereztünk már így, olyan is volt, hogy a parkettát az autópályán egy benzinkút-parkolóban vettük át a cég szállítókocsijáról :=)
2010. okt. 8. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:
cserépkályhásnál - arany oldalakban biztos találsz pestit is ;)...bár nálunk a tüzépen is van;)
2010. okt. 8. 08:27
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] na google a barátod ;)
2010. okt. 8. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg a Raab-Karcher-nél megnézhetnéd, az van Pesten is, én a kaposváriban vettem a cserépkélyhámhoz, volt többféle méretben is. [link]
2010. okt. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!