Bútor összeszerelő könyv utasításában mit jelent a megszámozott bútor darabok betűkkel?
Csak a könyvben vannak megjelölve a bútor darabok, de a bútoron nincs semmi. Így nem tudom mi értelme van, rajta kellett volna ragasszák ugyanazokat a betűket is a bútor darabokra.
Így nem tudom hova, melyik kell
Szépen a darabokat lerakod a padlóra. Megpróbálod megtalálni a rajzon elsőként lévő darabot/darabokat. Majd mellé jön a következő, stb. Ha megvan a kirakós, jöhet az összeszerelési utasítás.
ha végképp nem megy, kérjél segítséget. Vannak cégek, ahol vállalnak összeszerelést, persze pénzért.
A számok a sorrendet jelölik,
a betűk pedig azt, hogy azzal a kezdőbetűvel kell mondanod egy újabb káromkodást.
Gondolom most így érzed magad:
De ne idegeskedj, sikerülni fog!
Amennyire emlékszem a betű csak annak a bútorrésznek az azonosítására szolgált. A rajzot kell párosítanod az alkatrésszel - hogy kicsi sarkosan levágott 20x45-ös darab, akkor az a C, a nagy 2mx45cm-es-ből meg a bal oldalán lyukas az az B stb.
Utána amikor egymáshoz kell társítani akkor mutatja neked a rajzon, hogy a C-t ezzel a csavarral rögzítsd a B ezen furatához, és akkor nem az A jelű lapot fogod elővenni, ami a másik oldalhoz kell.
A bútorlapokra nem írnak semmit, a forma, furatok és egyéb alapján neked kell beazonosítanod először, hogy melyik lehet az A, melyik a B és így tovább.
Azt hiszem rájöttem :DD
Az utasítás előlapján rajta van hogy melyikek, a betűk után stb
Csak annyi hogy én kell felismerjem őket
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!