Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kerítés magasításra ötletek?

Kerítés magasításra ötletek?

Figyelt kérdés

Sajnos a szomszéd magasabban van kicsit tőlünk és állandóan minket néznek, ezért szeretnék magasítani a kerítésen.

Betoncölöpök 2méterenként vannak a szomszéd és közöttem. Eddig volt egy sima drótkerítés, majd erre rá lett rakva a legegyszerűbb nádkerítés, így kb 180cm-ig takarva vagyunk a szomszédtól.

Mivel lehetne még legalább 50-100cm-t magasítani a kerítésen, ha nem akarom újraépíttetni az egészet?

2023. márc. 9. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha a tiéd az a kerítés cölöp, akkor hozzá tudsz erősíteni egy vas csövet, amivel megmagasítod és a csövek közé belátás gátló hálót feszítesz ki.
2023. márc. 9. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Ültess sövényt és hagyd magasra nőni!
2023. márc. 9. 17:06
 3/5 NTBS ***** válasza:
Szerintem vegyél hálót és tedd fel a drótkerítésre.
2023. márc. 9. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
19%

Ebben az esetben sövényt, növényt semmi esetre sem, csakis pontosan azt, amit az # 1-es írt.

Annyival egészíteném ki, hogy erős legyen a magasítás, és drótháló kerítést is tegyél, majd erre a belátáscsökkentő zöld háló. Mindennek erősnek, feszesnek kell lenni, mert a szél csodákat művel. Meg a labdázó gyerekek.

A múlt évben szereltem 100 méter hálót a drótkerítésre, természetsen feszes drótvázra.(10 cm -es kötegelővel) A látvány mindent megér.

2023. márc. 9. 18:26
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Ekkora magasságban az élő sövény gondozása már nagyon körülményes, hacsak nem egy tujasort telepít a kérdező, nem lenne olcsó a megfelelő méretű de nekem tetszene.:D Az oszlopmagasítás és háló alternatívájaként esetleg a f léc,v fonott vessző palánkok is megoldást jelenthetnének, mondjuk ezek sem olcsók. Nálam borostyánnal van befuttatva a kerítés de ez csak ott alkalmazható ahol zárt a kerítés, v a szomszéd vállalja a felőle lévő rész ápolását, amúgy ez is szép tud lenni de akad vele munka is.
2023. márc. 13. 06:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!