Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Elektromos kábelek csupaszítás...

Elektromos kábelek csupaszítására mi a legjobb eszköz az alábbiak közül? Első sorban otthoni barkácsolásról lenne szó: 0,75 mm2-2,5mm2-es vezetékek, és gyerekjátékokban lévő vezetékek csupaszítása.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

#kábel #fogó #blankolás #kábelcsupaszítás
2023. márc. 9. 10:50
1 2
 11/11 Salx Narval ***** válasza:
100%
Mindenkinek az a legjobb amit megtanult jól használni. Én pl egy hétköznapi ollót használok blankolásra, v kiskést, ezektől nincs univerzálisabb eszköz a piacon, majdnem minden mérethez és anyaghoz jók.:D Tudok fogóval is de azzal már ügyetlenebb vagyok a vékonyabb vezetékeknél. Mindenféle blankoló szerszám van itthon de szinte sohasem használtam őket, eltekintve egy-két speciális alkalomtól mint pl áram alatt lévő, v túl sok vezeték.
2023. márc. 13. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!