Mosógépben eldugult a mosószeradagoló?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen mosógépem(Eudora euronova 600). A képen ahol a kihúzott tálca van, mosás közben jön ki valamennyi víz.
Azt gyanítom egy öblítőtől eldugult, a flakonjában szétvált két komponensre, szilárd és folyékony részekre.
A tálcát teljesen kivettem, amennyire elérem minden megvan tisztítva, illetve tiszta is volt. A dugulás mélyebben van.
Házilag meg tudom szüntetni a dugulást?
Szét kell szedni a mosógépet?
Ha meleg vizet öntök bele, szódabikarbónával esetleg ecettel, az feloldja amit kell?
A túl forró víz árt a mosógépnek?
2023. febr. 7. 21:28
1/5 anonim válasza:
90°C-on indíts egy üres programot. Jól áttisztítja a gépet.
2/5 anonim válasza:
Tegyél ecetet vagy szódabikarbónát a 90 fokos programhoz.
4/5 anonim válasza:
Szét kell szedni és kitakarítani a gumi tömlőt, a fentebb említett dolgok nem oldják meg véglegesen a problémát. 8 évig javítottam maszekba ipari mosógépeket. Az háztartási gépek ugyan olyanok, csak sokkal gagyibb kivitelben, és persze kisebbek.
5/5 anonim válasza:
Egyébként ne használd a mosószeradagolót! A gép amikor indul, az első dolga, hogy nagy nyomással kimossa az adagolóból a mosószert szanaszét fröcskölve azt. A lúgos víztől hamar korrodálhat az adagoló környéke. A mosószer mehet közvetlenül be a dobba a ruhákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!