Olcsóbb kategóriájú pormaszkok (cserélhető betétesek) mennyire jók? könnyen kapni bennük levegőt?
Épitőiparban dolgozom és maszkot szeretnék venni a por ellen. 3M-es maszkot használtam régebben,15.000Ft szűrővel együtt az ára. Emagon 4-6 ezer forintért is vannak hasonló kategóriájúak.
olcsó verzió: [link]
Drágább: [link]
Építési por ellen valószínűleg felesleges a szénszűrő, így a betét ára pénzkidobás.
Mióta van 3M maszkom, azt mondom, minden korábbi próbálkozásom bolondság volt.
Időnként szétszedem, szappanos vízzel kimosom, a gumipántjait is cseréltem már, de maga a maszk sok év után is tömít, nem szelel az arcomnál, kényelmes, a szelepek nyitnak-zárnak, ahogy kell.
Nem kísérleteznék, bevált, a következő (ha lesz), 3M lesz.
#1 köszönöm
#2 szerintem nem a szűrőre gondolt hanem magára maszkra amibe belemegy a szűrő.
Az olcsóbb adatlapjából az sem derül ki, hogy pontosan milyen szűrő van hozzá. Ha nem ér annyit az egészséged, mint a 3M, akkor vedd nyugodtan.
Ha nem mérgező porokkal dolgozol, akkor a P2 szűrő is jó lehet, az valamivel olcsóbb, mint a P3.
berendeltem a 3m-est köszi mindenkinek.
#7 nem arról van szó hogy mennyi t ér az egészségem hanem hogy melyik megfelelő. Lehet venni ennél is drágábban maszkot, csak éppen nincs rá szükség :) P3ast vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!