Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Epoxi gyantából keszult órát...

Epoxi gyantából keszult órát hogyan lehet csinalni? nem talaltam rola magyar nyelvu videot

Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolom egy normál óraszerkezetnek készítesz epoxiból házat és beleteszed.

Az óra szerkezetét nem tudod elkészíteni, a külső burkolata meg tetszésed szerinti és csak a méretre kell figyelned.

2023. jan. 29. 22:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen ezt tudom hogy az oraszerkezetet meg kell venni

Magat az epoxi keszitest nem ertem hogy milyen anyagok kellenek hozza

2023. jan. 30. 06:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha bemész a megfelelő szaküzletbe ott segítenek.

Meg kell venni a kétféle összetevőt, azokra rá van írva milyen arányban kell keverni őket, milyen módon. De nem ilyen egyszerű Akik epoxival dolgoznak azoknak vannak megfelelő eszközeik, forma, a formát bevonó anyag ami segít a formát leválasztani a gyantáról, hőpisztoly, hogy a felszínt kiegyenlítsék, csiszoló, polírozó eszközök stb.

Keress olyan videót amivel az epoxi gyanta készítés alapjait mutatják meg részletesen! Az már szinte lényegtelen, hogy utána milyen formában vagy mit csinálnak belőle.

2023. jan. 30. 07:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egy mérleg nem árt hozzá, mert súly alapján kell őket összekeverni.

100 gramm gyantához 30 gramm edző kell.

Egy pohárban jó alaposan összekevered, aztán beleöntöd a kívánt formába. Formát te is tudsz csinálni pl. akril lemezből vagy veszel készen szilikont. Én például savanyúságos vödör tetejébe öntöttem a gyantát amikor óra lapot készítettem.

Pár csepp akril festékkel lehet színezni amikor még folyékony.

2023. jan. 30. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!!! en fa 'tálra' szeretném onteni az lesz az ora lap. ez lesz a "forma". magyar video sajnos nincs femt rola
2023. jan. 31. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!